O nama

Rubik je mlada i inovativna firma koja se bavi projektovanjem, razvojem i implementacijom poslovnih informacionih sistema i konsaltingom pri izradi istih.

Prilikom izgradnje naših sistema korišćena su dugogodišnja iskustva naših projektanata i dizajnera, dajući im poseban kvalitet, dok znanja o pojedinim granama dugujemo iskustvu i stručnosti naših konsultanata.

Kvalitet naših rješenja ogleda se u njihovoj skalabilnosti i mogućnosti da svojim predlozima i zahtjevima, korisnik prilagodi sistem svojim potrebama.

Nudimo gotova softverska rješenja za korišćenje, kao i razvoj softvera prilagođen potrebama klijenata.

Cilj našeg tima je da zadovoljimo sve informatičke potrebe korisnika i time ostvarimo uspješnu saradnju. Detaljno analiziramo potrebe svakog pojedinačnog korisnika, pružajući time kvalitetnu uslugu koja posao čini efikasnijim.

Pretvaranje ideje u stvarnost je naš moto.


Vizija

Naša vizija je biti priznata i progresivna softverska kompanija koja će konkurisati na regionalnom tržištu.


Misija

Naša misija je da na osnovu znanja i iskustva iz oblasti informacionih tehnologija, uz veliku posvećenost i timski rad, klijentima ponudimo inovativna rješenja, kako bi ispunili njihova očekivanja. Naš cilj je da viskokokvalitetnim softverskim rješenjima i dugoročnom konsultantskom podrškom, poboljšamo poslovanje naših klijenata. Želja nam je da postanemo omiljena kompanija našim saradnicima i klijentima.


Vrijednosti

Svoju misiju ostvarijemo oslanjajući se na osnovne vrijednosti:

  • tim - ključ uspjeha i pokretačka snaga naše firme
  • klijenti - čvrsti i trajni partnerski odnosi; osnov našeg interesovanja
  • posvećenost - ono na čemu insistiramo u poslu i odnosu prema klijentima